Active Body Fit

Viikon treeni
1. kuukausi
by Samantha Clayton
FOUNDATION BEACH WORKOUT 1
by Samantha Clayton
FOUNDATION GYM WORKOUT 1
by Samantha Clayton
FOUNDATION TRAIL WORKOUT 1
by Samantha Clayton
ACTIVE BODY FIT TIP 1

Active Body Fit -treeniohjelma auttaa saavuttamaan omat kuntotavoitteet toistoilla, kuormituksen asteittaisella lisäämisellä ja lepojaksoilla. Parhaan hyödyn ohjelmasta saa, kun siihen yhdistää elimistön tarpeita ennen liikuntaa, sen aikana ja palautumisvaiheessa tukevan ravitsemusohjelman. Turvalliset ja innostavat harjoitukset yhdessä terveellisten ja aktiivisten elämäntapojen kanssa lisäävät treenimotivaatiota.

Saat joka viikolle kolme viiden harjoitteen treeniä. Kaikki harjoitteet on kehitetty kohentamaan kuntoa ja pitämään motivaatiota yllä. Treenit voi muokata omiin tavoitteisiinsa valitsemalla harjoitteista omaa kuntotasoa vastaavat versiot. Jokaiseen treeniviikkoon kuuluu peruskunto-, intervalli- ja kestävyysharjoituksia, ja kuun lopussa voit testata oman kuntotasosi treenihaasteella. Mikä parasta, ohjelman voi aloittaa milloin tahansa, ja treenata voi yksin tai yhdessä, missä ja milloin vain. Lähde siis liikkeelle vaikka jo tänään!

Noudata Herbalife24 treeniohjelmaamme tai laadi oma ohjelmasi. Alta voit ladata valmiin pohjan, johon voit kirjata oman ohjelmasi.

AIEMMAT Herbalife24 TREENIT