×

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja »

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Viimeksi päivitetty 21. toukokuuta 2018

Herbalife kunnioittaa jokaisen sivustollaan vierailevan ja palvelujaan käyttävän henkilön yksityisyyden suojaa. Tietosuojakäytäntö ilmaisee kysymys- ja vastausmuodossa sen, kuinka Herbalife käyttää henkilötietojasi, ja henkilötietoihin liittyvät oikeutesi. Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@herbalife.com.

Huomaa, että tämä käytäntö soveltuu vain Herbalifen sivustoihin (“sivustot”), jotka sisältävät linkin käytäntöön.
Voit etsiä henkilötietojesi Herbalife-rekisterinpitäjän tämän käytännön lopussa olevasta kaaviosta oman maasi kohdasta. Henkilötietojesi rekisterinpitäjä määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen ja välineet.

Herbalife-tuotteita myydään ainoastaan itsenäisten jäsentemme (“jäsenet”) kautta ja he voivat myös olla henkilötietojesi rekisterinpitäjiä. Ota jäseniin yhteyttä suoraan, jos sinulla on kysyttävää heidän tietokäytännöistään.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Miten hyödyn siitä, että annan tietoni Herbalifelle?

Mitä tietoja Herbalifen sivustot keräävät?

Miten Herbalife kerää ja säilyttää tietoja?li>

Kuinka kauan Herbalife säilyttää tietoja?

Miten Herbalife takaa lasten yksityisyyden suojan?

Mitä evästeet ovat?

Miten tämän sivuston evästeitä käytetään ja mitä tietoja kerätään?

Kuinka otan evästeet käyttöön ja pois käytöstä?

Mitä oikeuksia minulla on henkilötietoihini liittyen?

Entä internet- ja sivustoturvallisuus?

Voiko Herbalife muuttaa tätä käytäntöä?

Kuinka selvitän, kuka on henkilötietojeni Herbalife-rekisterinpitäjä?

Miten hyödyn siitä, että annan tietoni Herbalifelle?

Sivustojen avulla Herbalife kerää henkilötietojasi useista eri syistä:

Voidakseen valmistella ja solmia sopimuksen kanssasi, kuten

jäsensopimuksen valmisteluun ja solmimiseen kanssasi

jäsensopimuksen toimeenpanoon, johon sisältyvät sinun ja muiden jäsenten tuottojen laskeminen ja ylä- ja alalinjasi tietojen ylläpitäminen ja toimittaminen (linjaraportit)

tuotetilauksien käsittelyyn

toimituksia ja tuotepalautuksia varten ja takuiden hallintaan

maksutarkoituksiin.

Laillisten velvoitteidensa täyttämiseen, kuten

kirjanpito- ja verotarkoituksiin

tuotteiden takaisinkutsuja varten

vastataksemme toimivaltaisten viranomaisten ja oikeusviranomaisten tietopyyntöihin.

Herbalifen laillisiin liiketarkoituksiin, kuten

tuotteidemme tarjoamiseen ja palvelujemme eheyden ja turvallisuuden suojaamiseen

sivustojemme käyttäjäkokemuksen parantamiseen tekemällä niistä helpommin käytettävämpiä ja käyttäjäystävällisempiä ja luomalla käyttäjälle mielekkäämpää sisältöä

jäsenkysymysten ratkaisemiseen

käyttöehtojemme, jäsensääntöjemme ja oikeuksiemme täytäntöönpanoon

tarjoamaan sinulle tietoja ja verkkomainontaa tuotteistamme, palveluistamme ja erikoistarjouksista.

Sinulla saattaa myös olla oikeus vastustaa henkilötietojesi tiettyjä käyttötarkoituksia sovellettavan lain mukaisesti, mutta tällaisissa tapauksissa et ehkäpä pysty saamaan tuotteidemme ja palvelujemme kaikkia etuja.

Suostumuksesi perusteella:

saat sinulle varattuja palveluja, kuten tietopaketteja

voit ottaa yhteyttä Herbalife-jäseniin saadaksesi jäsenyysesittelyn tai osallistuaksesi tapahtumiin ja haasteisiin

saat sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi käyttöön liittyen Herbalife-tuotteiden ja palveluiden ja niihin liittyvien tuotteiden ja palveluiden markkinointia

tiettyjen evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön lain vaatimalla tavalla..

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa kertomalla meille asiasta jäljessä olevaan sähköpostiosoitteeseen, kieltäytymällä mainonnasta sähköpostitse tai tekstiviestillä, tai muuttamalla selaimesi yksityisyysasetuksia jäljessä kuvatulla tavalla. Jos peruutat suostumuksesi, et ehkäpä pysty täysin saamaan kaikkien tuotteidemme ja palvelujemme etuja.

Mitä tietoja Herbalifen sivustot keräävät?

Herbalife pyrkii antamaan sinulle mahdollisimman paljon henkilötietojesi hallintamahdollisuuksia. Yleensä voit käydä sivustoilla kertomatta meille, kuka olet tai paljastamatta tietoja itsestäsi. Keräämme kuitenkin teknisiä tietoja, kuten IP-osoitteen, ja selaintietoja yhteyden muodostamiseen ja sivuston näyttämiseen. Saatamme esimerkiksi kerätä tietoja reitistäsi sivustollamme tai tallentaa tekemäsi valinnat. Tämä on yleinen menetelmä monilla internet-sivustoilla. Kerätyt tiedot eivät välttämättä suoraan tunnista sinua, mutta saattavat olla hyödyllisiä meille markkinointitarkoituksiin ja tarjoamiemme palveluiden parantamiseen.

Joskus saatamme kuitenkin kerätä tietoja sinulta suoraan, kuten nimesi ja osoitteesi. Saamme näitä tietoja, jos esimerkiksi täytät lomakkeen, jolla pyydät tietoja Herbalifen tuotteista tai jäsenyydestä, yhteydenottoa jäseneen tai osallistumista haasteeseen tai arvontaan. Näissä tilanteissa saatamme tarjota lisätietoja ja valintoja liittyen henkilötietojesi odotettuun käyttötapaamme, jos tarpeen. Keräämme myös viestintäasetuksiasi, kuten halukkuuttasi vastaanottaa kaupallisia sähköposteja.

Rekisteröityjen jäsenten kohdalla Herbalife kerää tietoja tuotteista, joita he ostavat verkossa ja tietoja, joita jäsenet vapaaehtoisesti lataavat sivustoille, kuten heidän potentiaaliset asiakkaansa ja markkinointipyrkimyksensä.

Saatamme saada vastaavia lisätietoja sinusta julkisista ja kaupallisesti saatavilla olevista lähteistä ja kolmansilta osapuolilta. Jos käyt kolmannen osapuolen palveluissa, kuten Facebookissa, Googlessa tai Twitterissä sivustojen kautta, kirjautuaksesi sisään sivustoille tai jakaaksesi tietoja kokemuksestasi sivustolla muiden kanssa, saatamme kerätä tietoja kyseisiltä kolmannen osapuolen palveluilta.

Osa sivustojen sisällöstä tai toiminnoista on kolmansien osapuolten tarjoamaa, esim. Facebook- tai Twitter-laajennukset. Nämä kolmannet osapuolet saavat joitakin tietoja sivustomme käytöstäsi, ml. evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla (katso evästeitä koskeva osio jäljessä). Katso näiden kolmansien osapuolten sivustoilta, kuinka ne käyttävät tietojasi.

Miten Herbalife kerää ja säilyttää tietoja?

Herbalife tallentaa henkilötietojasi keskitettyyn tietovarastoon yhdessä mahdollisesti sinua koskevien muiden tietojen kanssa. Näin voimme välttää päällekkäisyyksiä, hallita tietoresurssejamme paremmin ja tarjota sinulle parempaa palvelua. Käytämme näitä tietoja edellä mainittuihin tarkoituksiin ja valintojesi mukaisesti.

Kuinka kauan Herbalife säilyttää tietoja?

Saatamme säilyttää tietojasi niin pitkään kuin tarpeen niiden keräystarkoituksien kannalta tai lain edellyttämän ajanjakson sen mukaan kumpi on pidempi. Henkilötietojesi tallennusajanjakso riippuu tietojen käyttötarkoituksesta.

Herbalife tallentaa tietosi turvalliseen ympäristöön, jota suojataan fyysisten ja teknisten menetelmien yhdistelmällä. Näihin tietoihin ei ole yleistä julkista pääsyä. Jos annat vapaaehtoisesti julkisille yhteisöille ja foorumeille tietoja sivustoillamme tai kolmannen osapuolen alustoilla, kyseiset tiedot ovat julkisia.

Ymmärtääksesi kuinka voit muuttaa tai päivittää sinusta tallennettuja tietoja, katso jäljessä olevaa kysymystä nimeltä: ”Mitä oikeuksia minulla on henkilötietoihini liittyen? ”

Kenen kanssa Herbalife jakaa henkilötietojani?

Henkilötietoja saatetaan jakaa seuraavien kanssa:

tytäryhtiöt tai intressiyhtiöt ja näiden kauppiaat, edustajat ja lisenssinhaltijat

Herbalifen puolesta työskentelevät palveluntarjoajat, esimerkiksi yritykset, jotka auttavat meitä kehittämään sivustoamme ja pitämään sen suojattuna, ja yritykset, jotka auttavat meitä muokkaamaan mainontaamme mielekkäämmäksi

muut yritykset, joiden kanssa Herbalife on suoraan tai epäsuorasti järjestänyt palveluita eduksesi, esimerkiksi tilausten täyttämistä, pakettien toimittamista, sähköpostin hallintotoimintoja, luottokorttimaksujen käsittelyä ja asiakaspalvelun tarjoamista

valitut Herbalife-jäsenet, ml. ylälinjasi Herbalife-jäsenet (esimerkiksi linjaraportit)

muut lain edellyttämät osapuolet tai haasteen, oikeudenkäynnin tai vastaavan oikeudellisen tai juridisen prosessin tai välitystoiminnan noudattamista varten, joihin kuuluvat luovutukset valtuutetuille kolmannen osapuolen tarkastajille tai valtion viranomaisille, tai petosten tutkimista tai estämistä varten

muut osapuolet yritystapahtumien yhteydessä, kuten fuusioon, hankintaan tai konkurssimenettelyyn liittyen.

Missä henkilötietojasi säilytetään?

Herbalife toimii monissa maissa ympäri maailmaa. Voidaksemme tarjota sinulle yhdenmukaista palvelua sijaintipaikastasi riippumatta, hallinnoimme tiettyjä sivustotoimintoja yhdestä keskeisestä paikasta. Tämä paikka on tällä hetkellä Yhdysvalloissa. Lisäksi ylälinjasi jäsenet saattavat olla Yhdysvalloissa tai muissa maissa. Ei ole olemassa yhtä tietosuojalakia, joka kattaisi Euroopan, Yhdysvallat ja muut maailman osat. Euroopan lait edellyttävät, että Herbalife ryhtyy toimiin suojellakseen tietojasi, kun niitä siirretään Euroopan ulkopuolisille alueille. Näihin toimiin sisältyvät:

kansainvälisisissä siirroissa toisiin Herbalife-tahoihin ympäri maailmaa, Herbalife tukeutuu vakiosopimuslausekkeisiinsa

kansainvälisisissä siirroissa palveluntarjoajille, suojat riippuvat kyseisestä palveluntarjoajasta ja sen sijainnista, ja sisältävät sopimukset, joissa on lain edellyttämiä tietosuojalausekkeita

kansainvälisisissä siirroissa ylälinjasi jäsenille, Herbalife luottaa jäsensopimuksen toimeenpanoon.

Herbalifen sitoumus lasten yksityisyyden suojasta?

Lasten yksityisyyden suojaaminen on tärkeää. Joissakin tapauksissa Herbalife saattaa kerätä alaikäisten henkilötietoja. Herbalife pyytää alaikäisen vanhemman tai holhoojan suostumuksen sovellettavan lain mukaisesti.

Mitä evästeet ovat?

Eväste on tekstimuotoinen tietomerkkijono, jonka sivusto siirtää selaimen evästetiedostoon tietokoneesi kiintolevylle, jotta sivusto muistaa kuka olet. Evästeet voivat auttaa sivustoa järjestämään sisällön, jotta se vastaa kiinnostuksen kohteitasi nopeammin. Joidenkin evästeiden avulla saatamme luoda ja toistaa uudelleen käyttäjäistuntoja sivustoillamme. Useimmat sivustot käyttävät evästeitä.

Eväste sisältää yleensä sen toimialueen nimen, joka on evästeen alkuperä, evästeen ”eliniän” sekä arvon, joka on yleensä satunnaisesti luotu yksilöllinen numero.

Herbalife käyttää kahdentyyppisiä evästeitä tällä sivustolla:

istuntoevästeitä, jotka ovat väliaikaisia evästeitä, jotka pysyvät selaimesi evästetiedostossa, kunnes lähdet pois sivustolta..

pysyviä evästeitä, jotka pysyvät selaimesi evästetiedostossa paljon pidempään (ajan pituus riippuu kyseisen evästeen eliniästä).

Kuinka evästeitä käytetään tällä sivustolla ja mitä tietoja kerätään?

Istuntoevästeet
Niitä käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

tietojen mukana tuomiseen sivustomme eri sivujen välillä ja tietojen uudelleen syöttämisen välttämiseen

rekisteröinnissä sallimaan pääsysi tallennettuihin tietoihin.

Pysyvät evästeet
Niitä käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

tunnistamaan sinut yksilöllisenä käyttäjänä (numeroa käyttäen), kun palaat sivustollemme

sallimaan sisällön tai mainosten räätälöinnin, jotta ne vastaavat kiinnostuksen kohteitasi tai välttävät saman mainoksen toistuvan näyttämisen

keräämään yhdistettyjä tilastotietoja, joiden avulla voimme paremmin ymmärtää, kuinka käyttäjät käyttävät sivustoamme, ja auttamaan meitä parantamaan sivustomme rakennetta

tunnistamaan ja ratkaisemaan käyttäjäkokemusongelmia ja parantamaan sivuston toimintaa

vastaamaan jäsenten kysymyksiin ja auttamaan jäsensääntöjemme noudattamisen varmistamisessa.

Kolmannen osapuolen evästeet
Kolmannet osapuolet saattavat myös tarjota evästeitä sivustojen välityksellä. Niitä käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

sisällön räätälöimiseen mieltymyksiäsi varten

laskemaan sivustomme kävijämääriä

suojaamaan ostoskoreja tai tapahtumia.

Jäljitteet
Jotkin sivustomme saattavat sisältää elektronisia kuvia eli jäljitteitä (tai joskus: läpinäkyviä gif-kuvia), joiden avulla voimme laskea sivustojen kävijämäärät. Jäljitteet keräävät vain rajoitettuja tietoja, joihin sisältyvät evästemäärä, sivun katsomisen ajankohta ja päivämäärä ja kuvaus sivusta, jolla jäljite on. Saatamme myös tarjota kolmannen osapuolen mainostajien jäljitteitä. Näitä käytetään ainoastaan kampanjoiden tehokkuuden seuraamiseen.

Kuinka otan evästeet käyttöön ja pois käytöstä?

Voit hyväksyä tai kieltäytyä evästeistä muokkaamalla selaimesi asetuksia. Et kuitenkaan välttämättä pysty käyttämään sivustomme kaikkia interaktiivisia ominaisuuksia, jos evästeet poistetaan käytöstä. Jos haluat ilmoituksen ennen kuin eväste hyväksytään kiintolevyllesi, alla on linkki ohjeisiin:

Evästeiden poistaminen
Voit helposti poistaa selaimesi evästekansioon tallennettuja evästeitä, esimerkiksi Microsoft Windows Explorer -selaimella:

Avaa ‘Windows Explorer’.

Napsauta työkalupalkin ‘Haku’-painiketta.

Kirjoita ”eväste hakuruutuun kohdassa ‘Kansiot ja tiedostot’.

Valitse ‘Oma tietokone’ ‘Etsi’ -ruudussa.

Napsauta ‘Hae nyt’.

Kaksoisnapsauta löytyneitä kansioita.

‘Valitse’ evästetiedosto.

Paina ‘Poista’-painiketta näppäimistöllä.

Jos et käytä Microsoft Windows Exploreria, sinun on valittava ”evästeet”-valinta ”Ohje”-toiminnossa saadaksesi tietoja siitä, missä evästekansio sijaitsee

Mitkä ovat oikeuteni henkilötietojeni suhteen?

Sovellettavasta laista riippuen sinulla saattaa olla useita oikeuksia henkilötietoihisi liittyen, kuten oikeus päästä, korjata, rajoittaa tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä (mukaan lukien käsittely suoramarkkinointia varten) ja niiden siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle ja niiden poistamista. Jotkut sivustot sallivat henkilötietojen tarkastuksen ja päivityksen tai palvelun jäsenyyden peruuttamisen. Jos tämä toiminto ei ole saatavilla tai jos tarvitset apua muihin henkilötietojen oikeuksiin liittyen, ota yhteyttä paikalliseen Herbalife-jäsenpalveluun osoitteeseen privacy@herbalife.com.

Huomaa että nämä oikeudet ovat lain rajoitusten alaisia.

Jos et halua vastaanottaa mainontaa sähköpostitse tai tekstiviestillä, sinulle annetaan mahdollisuus kieltäytyä viestinnästä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tästä ja muista käytännöistämme tai jos haluat valittaa Herbalifen henkilötietojen käytöstä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen:

Data Protection Officer – EMEA

Herbalife Finance and Operations Service Centre
ul. Puszkarska 7H, 30-644 Kraków, Puola
privacy@herbalife.com

Jos Euroopan unionissa sijaitsevilla käyttäjillä tai jäsenillä on Herbalifen henkilötietojen keräämiseen ja käyttöön liittyen huolenaiheita, joita Herbalife ei pysty tyydyttävästi ratkaisemaan, heillä on oikeus jättää valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle omalla hallintoalueellaan.

Entä internet- ja sivustoturvallisuus?

Internet ei ole turvallinen järjestelmä ja sinun tulee olla aina varovainen verkossa antamiesi tietojen suhteen. Herbalife-sivustoilla kerätyt henkilötiedot tallennetaan turvallisiin käyttöympäristöihin, jotka eivät ole julkisesti saatavilla. Tarpeen mukaan henkilötiedot varustetaan salauksin asianmukaisella salaustekniikalla ennen kuin suoritat tapahtumia sivustolla.

Voiko Herbalife muuttaa tätä sivustokäytäntöä?

Tietosuojalait, -ohjeet ja oikeuskäytännöt muuttuvat jatkuvasti. Herbalife täten varaa oikeuden muuttaa tätä käytäntöä ajoittain. Suosittelemme, että käyt sivustollamme ajoittain, jotta pysyt ajan tasalla käytännön viimeisimmästä versiosta.

Kuinka selvitän, kuka on henkilötietojeni Herbalife-rekisterinpitäjä?

Voit etsiä henkilötietojesi Herbalife-rekisterinpitäjän tämän käytännön lopussa olevasta kaaviosta oman maasi kohdasta.

Armenia 105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Venäjä”)
Itävalta HERBALIFE INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GmbH, Gräfenhäuser Straße 85., D-64293 Darmstadt, Saksa
Azerbaidžan 105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Venäjä”)
Valko-Venäjä Herbalife Bela LLC, Bldg.29-91А, Prityckogo str., Minsk, 220092, Valko-Venäjä
Belgia HERBALIFE INTERNATIONAL BELGIUM S.A./N.V., Drukpersstraat 4. B-1000 BRUSSEL – Belgia
Bosnia Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 – 10000 Zagreb, Kroatia (“Herbalife Kroatia”)
Bulgaria Herbalife Polska Sp. z o.o. Janki ul. Falencka 1B, 05-090 Raszyn (“Herbalife Puola”)
Kroatia Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 – 10000 Zagreb, Kroatia (“Herbalife Kroatia”)
Kypros HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A. 110 Pentelis Street, Marousi, 15126 Athens, Kreikka (“Herbalife Kreikka”)
Tšekin tasavalta HERBALIFE CZECH REPUBLIC s.r.o., Identification No. (IČO): 028 55 089, Karolinská 661/4, Karlín, 186 00 Praha 8,Tšekin tasavalta (“Herbalife Tšekin tasavalta”)
Tanska Herbalife Denmark ApS, Hovedvagtsgade 6
1103 København K
Eesti LLC “Herbalife International RS” | Russia, 129110, Moscow, Prospect Mira, 33/1. (“Herbalife”)
Suomi Herbalife International Finland OY (PL 211, 00131 Helsinki, Suomi
Herbalife Norway Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker
Ranska HERBALIFE INTERNATIONAL FRANCE, S.A. , 3 rue Alexandre Volta B.P. 81020, 67451 MUNDOLSHEIM CEDEX
Ranskan Polynesia HERBALIFE INTERNATIONAL FRANCE, S.A. , 3 rue Alexandre Volta B.P. 81020, 67451 MUNDOLSHEIM CEDEX
Georgia 105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7
Saksa Herbalife International Deutschland GmbH, Gräfenhäuser Straße 85, 64293 Darmstadt, Saksa
Ghana Herbalife of Ghana Ltd., SK DTD127b, Tema, Motorway, Industrial Area Spintex Road, Accra, Ghana
Kreikka HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A., 110 Pentelis, 151 26 Marousi, Athens, Kreikka
Unkari Herbalife Hungary Ltd., 1097 Budapest, Gubacsi út 6., Building “B”
Islanti Herbalife (U.K.), Limited., The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB8 1HB
Irlanti Herbalife (U.K.) Limited, The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB81HB, Yhdistynyt kuningaskunta
Israel HERBALIEF INT’L OF ISRAEL (1990) LTD., 46 Derech Hamakabim St, Industrial Zone, Rishon, Letzion 75359, Israel
Italia Herbalife Italia S.p.A., Viale Citta’ d’Europa 819, 00144 Roma, Italia
Kazakstan LLC Herbalife Kazakhstan, 241 Mukanov Ave., 050008 Almaty city, Kazakstan
Kirgisia LLC Herbalife Kazakhstan, 050008, Kazakhstan, Almaty, Mukanova st. 241. (“Herbalife”)
Latvia 105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Venäjä”)
Libanon HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A. 110 Pentelis Street, Marousi, 15126 Athens, Kreikka («Herbalife Kreikka»)
Liettua 105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Venäjä”)
Makedonia Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 – 10000 Zagreb, Kroatia (“Herbalife Kroatia”)
Malta Herbalife International Netherlands B.V., Postbus 8283, 3503 RG Utrecht, Alankomaat
Moldova I.C.S Herbalife MA SRL , С/f: 1012600022785, Str. Ismail, 81/1, Business Centre “Panorama”, et. 2, MD-2001, Chişinău, Moldova
Mongolia 105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Venäjä”)
Alankomaat 105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Venäjä”)
Norja Herbalife Norway Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker
Puola HERBALIFE POLSKA Sp. z o.o., Janki, ul. Falencka 1B, 05-090, Raszyn, Puola
Portugali HERBALIFE INTERNATIONAL S.A., Av. Infante D. Henrique, 347 Lisboa, 1800-218, PORTUGALI
Romania Herbalife RO SRL, Str.Arhitect Louis Blanc nr. 1, etajul 7, Sector 1, cod postal 011751, Bucuresti, Romania
Venäjä 105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 (“Herbalife Venäjä”)
Serbia Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 – 10000 Zagreb, Kroatia (“Herbalife Kroatia”)
Slovakia Herbalife Slovakia s.r.o., ID No: 47 742 445, Karadžičova 8/A, 821 08 Bratislava, Slovakia (“Herbalife Slovakia”)br>
Slovenia Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 – 10000 Zagreb, Kroatia (“Herbalife Kroatia”)
Etelä-Afrikka (mukaan lukien Botswana, Lesotho, Namibia ja Swazimaa Herbalife International South Africa, Ltd., Ground Floor, Building 32, Woodlands Office Park, Woodlands Drive, Woodmead, Gauteng, 2191, Etelä-Afrikka
Espanja Herbalife International de España S.A.C/ Arequipa, 1, 28043 Madrid
Ruotsi Herbalife Sweden AB, Box 556,101 31 Stockholm, RuotsiHerbalife Norway Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker
Sveitsi Herbalife International Deutschland GmbH, Gräfenhäuser Strasse 85, 64293 Darmstadt, Saksa
Turkki HERBALIFE INTERNATIONAL ÜRÜNLERİ TİCARET LTD. ŞTİ., Büyükhanlı Plaza, Küçükbakkalköy Mah. Defne Sok., N3 Ataşehir, 34752, İstanbul/Türkiye
Ukraina Herbalife Ukraine LLC, 01103, Kyiv, 26 Kikvidze str, Ukraina
Yhdistynyt kuningaskunta HERBALIFE (U.K.) LIMITED. The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB8 1HB. Yhdistynyt kuningaskunta
Sambia Herbalife Zambia Ltd., Shop no. 5, Farmers House, Central Park, Cairo Road, Lusaka, Sambia