×

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja »

Åsa Lundström

Maa: Ruotsi
Urheilulaji: Triathlon

Kuntotason lisäksi myös henkisellä puolella, nesteytyksellä, ravitsemuksella ja strategisilla tekijöillä on suuri vaikutus triathlon-suoritukseen. Ironmanin maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Havaijilla, missä lämpötila on 35 astetta ja ilmankosteus 85 %. Tällaiset olosuhteet tekevät kilpailusta entistä haastavamman.

Olen aina ollut kiinnostunut ravitsemuksesta ja terveellisistä elämäntavoista, mutta kiinnostukseni ravitsemusta kohtaan kasvoi entisestään kehittyessäni urheilijana. Huomasin, miten paljon ravitsemus vaikuttaa kilpailusuoritukseen, kuten myös harjoitteluun ja palautumiseen.

Ravitsemuksella on ratkaiseva vaikutus kokonaisvaltaiseen suorituskykyyni. Ravitsemus ja nesteytys ovat avainasemassa, kun kilpailu kestää 9 tuntia. Muuten en uskoisi selviytyväni maaliin asti. Olin etuoikeutettu saadessani kokeilla Herbalife Nutritionin tuotteita vuoden 2016 maailmanmestaruuskilpailuja edeltäneellä harjoitusleirillä. Käytettyäni tuotteita jonkin aikaa tunsin heti hyötyväni Rebuild Strength -tuotteesta. Prolong ja Hydrate on täydellinen yhdistelmä käytettäväksi pitkien juoksu- ja pyöräilymatkojen aikana korkeassa lämpötilassa.

Harjoittelen 4 kertaa päivässä, joten suhtaudun ravitsemukseen hyvin vakavasti. Pohdin tarkkaan, mitä nautin ennen harjoittelua, sen aikana ja sen jälkeen saadakseni parhaan mahdollisen hyödyn siitä ja tulevista harjoituksista. Tähän tarkoitukseen olen valinnut Formula 1 Sport ja Rebuild Strength -tuotteet. Lyhyempien harjoitusten aikana käytän CR7 Drive -juomaa ja pidempien harjoitusten aikana Prolong-juomaa. Näiden lisäksi juon LiftOff-energiajuomaa.

Valitsin Herbalife Nutritionin ravitsemustuotteet, koska haluan optimoida kaikki suoritukseeni vaikuttavat osa-alueet. Kilpailusuoritusten lisäksi pyrin saavuttamaan optimaalisen tason myös harjoittelussa, palautumisessa, levossa ja yleisessä hyvinvoinnissa.

Seuraa Åsaa Facebook ja Instagram-palveluissa.