×

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja »

Meeri Räisänen

Jääkiekko on talvilaji, joten suurin osa kentistä on suljettu kesäisin, jolloin pelaajien on aika kehittää fyysistä kuntoaan.

15-vuotiaana aloin kiinnittää huomiota ravitsemukseeni, sillä minun lajissani on tärkeää syödä paljon. Tutustuin yritykseen Herbalifen tuotteita käyttävän ystäväni välityksellä. Tämä herätti kiinnostukseni tuotteita kohtaan, mutta koska en ole ammattilainen, eikä minulle makseta urheilusta, minulla ei ollut varaa hankkia tuotteita. Silloin ystäväni kertoi minulle sponsoriohjelmasta, johon halusin osallistua.

Suosikkituotteitani ovat Herbalifen H24 Rebuild Endurance, H24 Rebuild Strength ja sitruksenmakuiset proteiinipatukat. Käytän Rebuildia päivittäin harjoittelusta palautumiseen ja proteiinipatukat toimivat herkullisena välipalana. Käytän ravintolisiä kolme kertaa päivässä saadaksesi lisää kuitua, Omega-3-rasvahappoja, vitamiineja jne. Käytän myös Formula 1 -jauhetta, mikäli en heti pääse syömään.

Herbalifen tuotteet auttavat minua palautumaan nopeammin ja ne parantavat harjoitteluni laatua sekä kokonaisvaltaista ravitsemustani.”

Facebook

Instagram